Vogelfamilies

Antrostomus ekmani

Pin
Send
Share
Send
Send


Antrostomus - het geslacht van nachtzwaluwen dat voorheen in het geslacht was opgenomen Caprimulgusmaar het bewijs gaf aan dat het geslacht verdeeld was. Het zijn middelgrote nachtdieren met lange puntige vleugels, korte poten en korte snavels.

Nachtzwaluwen Antrostomus gevonden in de Nieuwe Wereld, en net als andere nachtzwaluwen nestelen ze meestal op de grond. Ze zijn voornamelijk actief in de late avond en vroege ochtend of 's nachts en voeden zich voornamelijk met motten en andere grote vliegende insecten.

de meeste hebben kleine voetjes die weinig nut hebben om te lopen, en hun zachte verenkleed is stiekem gekleurd om op schors of bladeren te lijken. Sommige soorten, ongebruikelijk voor vogels, strijken neer langs de tak in plaats van eroverheen, wat ze overdag helpt te verbergen. De gematigde soorten zijn sterk migrerend en overwinteren in de tropen.

variƫteiten Antrostomus er zijn relatief lange rekeningen en rectale borstelharen. Velen hebben repetitieve en vaak mechanische liedjes.

Antrostomus

Delen op Facebook

Tweet op Twitter

Deel op LinkedIn

Deel op Reddit

Kingdom animalia
Phylum chordata
Rang geslacht
Familie caprimulgidae
Hogere classificatie Caprimulginae
Bestel Caprimulgiformes

Lagere classificaties Chuck - testament - weduwe, Mexicaanse zweep - arm - testament, Rufous nachtzwaluw, Dusky nachtzwaluw, Cubaanse nachtzwaluw

Chuck zal de weduwe antrostomus carolinensis zijn die gewoon rondhangt op een padvindersbos

Antrostomus is een geslacht van nachtzwaluwen dat vroeger in het geslacht was opgenomen Caprimulgus, maar er zijn aanwijzingen dat het geslacht wordt opgesplitst. Het zijn middelgrote nachtdieren met lange puntige vleugels, korte poten en korte snavels.

Inhoud

  • Chuck zal de weduwe antrostomus carolinensis zijn die gewoon rondhangt op een padvindersbos
  • Oosterse zweep armen zullen antrostomus vociferus een paar roepen in het donker en hun bewegende oog schijnen
  • Soorten
  • Referenties

Antrostomus Nachtzwaluwen worden gevonden in de Nieuwe Wereld en nestelen, net als andere nachtzwaluwen, meestal op de grond. Ze zijn meestal actief in de late avond en vroege ochtend of 's nachts, en voeden zich voornamelijk met motten en andere grote vliegende insecten.

De meeste hebben kleine voeten, die weinig nut hebben om te lopen, en hun zachte verenkleed is cryptisch gekleurd om op schors of bladeren te lijken. Sommige soorten, ongebruikelijk voor vogels, strijken neer langs een tak in plaats van eroverheen, wat helpt om ze overdag te verbergen. Gematigde soorten zijn sterk migrerend en overwinteren in de tropen.

Antrostomus soorten hebben relatief lange rekeningen en scherpe borstelharen. Velen hebben repetitieve en vaak mechanische liedjes.

Pin
Send
Share
Send
Send