Vogelfamilies

Wintertaling cracker Anas querquedula

Pin
Send
Share
Send
Send


Hallo! Mijn naam is Lampobot, ik ben een computerprogramma dat helpt bij het maken van een kaart met woorden. Ik kan heel goed tellen, maar tot nu toe begrijp ik niet goed hoe jouw wereld werkt. Help me erachter te komen!

Bedankt! Ik zal zeker leren onderscheid te maken tussen wijdverbreide woorden en zeer gespecialiseerde woorden.

Hoe duidelijk is de betekenis van het woord zeuren(zelfstandig naamwoord):

Zinnen met het woord "teal cracker"

  • Ergens verderop, in de struiken overspoeld met overstromingen, knettert blauwgroen cracker, wordt hij herhaald door een ander, en hun eend schreeuwt schril, alsof ze hen bespotten.

Synoniemen voor "teal cracker"

  • kuif eend
  • kokmeeuw
  • rivierstern
  • bruine kiekendief
  • grijze eend
  • (meer synoniemen.)

Kaart met woorden en uitdrukkingen van de Russische taal

Online thesaurus met de mogelijkheid om te zoeken naar associaties, synoniemen, contextuele links en voorbeelden van zinnen voor woorden en uitdrukkingen van de Russische taal.

Referentie-informatie over verbuiging van zelfstandige naamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden, vervoeging van werkwoorden, evenals de morfemische structuur van woorden.

De site is uitgerust met een krachtige zoekmachine met ondersteuning voor Russische morfologie.

Uiterlijk

Wintertaling cracker (Anas Querquedula) in algemene vorm en grootte is het vergelijkbaar met de fluittaling, maar iets groter dan het en verschilt in een meer bescheiden monochromatische kleur. In het verenkleed van het mannetje valt een helderwitte streep op tegen de algemeen bruine achtergrond van het hoofd, die zich uitstrekt van het oog terug naar de nek, blauwachtige vleugeldekveren, die tijdens de vlucht opvallen als grote lichtvlekken, en tenslotte een donkere borst, duidelijk zichtbaar bij een vliegende vogel. Het gewicht van de teal-cracker varieert van 280 tot 550 g.

Habitat

Het broedgebied van deze kleine eend beslaat het midden van Europa en Azië van de eilanden van Groot-Brittannië tot Japan, in het noorden bereikt het het zuiden van Zweden. Het leeft in open met gras begroeide moerassen en langs de oevers van meren, begroeid met vegetatie langs de randen. De kraker is overal een trekvogel en maakt langere seizoensmigraties dan de meeste andere eenden. Hij overwintert in het Middellandse Zeegebied, in Afrika en in de zuidelijke delen van Azië, en dringt zuidwaarts door in Afrika tot ver buiten de tropen, in Azië - tot aan de Grote Soenda-eilanden.

Voeding en voortplanting

Door de aard van zijn voeding is de cracker een typische dieretende eend, en schaaldieren spelen een bijzonder belangrijke rol in zijn dieet. Hij eet ook waterinsecten en hun larven, waterschaaldieren, enz. In mindere mate voedt hij zich met plantenvoedsel - scheuten, bladeren, zaden en wortelstokken van planten.

Wintertalingscracker nestelt op de grond in de buurt van waterlichamen. Zijn legsel bestaat meestal uit 8-9 eieren, die alleen door het vrouwtje worden geïncubeerd gedurende 21-23 dagen.

Pin
Send
Share
Send
Send